شارژ آنلاین کپسول آتش نشانی
اگر قصد شارژ آنلاین کپسول آتش نشانی را در تهران و حومه دارید ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم بتوانید به راحتی کپسول آتش نشانی خود را به صورت آنلاین شارژ نمایید. برای شارژ آنلاین کپسول آتش نشانی کافیست فرم زیر را پر نموده و منتظر تماس کارشناسان ما باشید.
مواردی را که باید برای شارژ مجدد کپسول آتش نشانی در نظر داشته باشید در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.
در ابتدا باید عرض کنیم که شارژ کپسول آتش نشانی در دو حالت باید حتما انجام شود. حالت اول زمانی است که شما از آن استفاده می نمایید. در این حالت مسلما کپسول آتش نشانی به شارژ مجدد احتیج پیدا می کند. حالت بعدی زمانی است که از آخرین شارژ بیش از یکسال گذشته باشد. در این حالت نیز شما بایستی کپسول آتش نشانی را مجددا شارژ نمایید البته در برخی کپسول های آتش نشانی از نوع Co2 استثنائاتی وجود دارد. در این مدل کپسول ها شما تا دو سال نیز می توانید کپسول را شارژ نکنید و هیچ مشکلی برای کپسول شما پیش نخواهد آمد.
دلیل شارژ مجدد بعد از گذشت یکسال بعد از استفاده این است که پودر خشک موجود در کپسول های آتش نشانی بعد از گذشت یکسال کم کم کلوخه می شوند و دیگر قابل استفاده نیستند. بنابراین اگر کپسولی دارید که بیش از یکسال از شارژ آن گذشته است حتما نسبت به شارژ مجدد آن اقدام نمایید تا در هنگام حادثه غافلگیر نشوید و افسوس نخورید. چرا که حادثه هیچگاه خبر نمی دهد و کپسول های آتش نشانی تاثیر بسزایی در اطفای حریق دارند.
برای بهتر نگه داشتن کپسول های آتش نشانی و مراقبت از آنها هم نکاتی وجود دارد که در ادامه به توضیح آنها می پردازیم.
ابتدا سعی کنید محل مناسبی برای نصب و یا نگه داری کپسول پیدا کنید چرا که کپسول ها در 99.9 درصد مواقع باید در یک مکان به صورت ثابت قرار بگیرند. بنابراین محل قرار گیری و نصب آنها از اهمیت زیادی برخوردار می باشد. بهترین حالت برای نگه داری کپسول این است که از زمین فاصله د اشته باشد و بر روی دیوار نصب شود. نصب کپسول روی دیوار باعث می شود که سطح زیرین کپسول با زمین هیچ تماسی نداشته باشد و به هیچ عنوان باعث پوسیدگی و زنگ زدگی در آن نشود.
همچنین نصب کپسول روی دیوار باعث می شود بیشتر به چشم آمده و در هنگام بروز حادثه در دسترس باشد. بنابراین سعی شود مکان قرار گیری کپسول در جلوی دید و در دسترس باشد.
مورد بعدی دمای نگه داری کپسول است. کپسول های آتش نشانی عموما در دمای زیر 5 درجه و بالای 50 درجه نباید نگهداری شوند چرا که باعث یخ زدگی و یا تبخیر و یا جوش آوردن کپسول می شوند. بهترین مکان نگهداری در سایه و در محلی است که هیچ گوه باد و بارانی به آن برخورد نمی کند. در زمستان و در هنگام یخ زدگی نیز یا کپسول را به محیط داخل منتقل کنید و یا آن را با پارچه ای بپوشانید تا دچار یخ زدگی نشود.
سعی کنید هر دو الی سه هفته یکبار کپسول های نوع پودری را کمی تکان دهید تا از کلوخه شدن پودر آنها جلوگیری شود.
امیدوارم با رعایت نکات گفته شده در این صفحه بتوانید از این ابزار بسیار کاربردی و نجات بخش به بهترین نحو ممکن نگه داری نمایید.




